[vc_row][vc_column][vc_column_text]coligo-creazy-logo

Coligo er en socialøkonomisk virksomhed og er stiftet af Morten Gottliebsen.

Virksomheden består af to dele:

Coligo-creazy er reklame- og web delen i firmaet. Firmaet tilbyder at lave hjemmesider for virksomheder.

Coligo-coach er den anden del af firmaet. Tilbyder både coaching til private og virksomheder.

Sponsoreret: Klubbens nye hjemmeside[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”blue” border_width=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]14001846_10153660122196651_1246124778_oHandicapformidlingen er en privat ejet BPA formidling.

De to ejere har selv baggrund i at arbejde med handicappede, og konsulenterne i firmaet har selv mange års erfaring som hjælpere med borgere med handicaps.

Foruden konsulenter har de ansat en række adm. medarbejdere.

Link: www.handicapformidlingen.dk

Sponsoreret: Nye hættetrøjer til klubbens spillere[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”blue” border_width=”3″][/vc_column][/vc_row]