[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi er en klub for bredden og eliten. Klubben tæller på nuværende tidspunkt 6 landsholdsspillere.

Vi træner to gange om ugen. Foruden at spille turneringer i Danmark, herunder DM, tager vi også til udlandet for at spille. Igennem en årrække har vi stillet hold til verdens største turnering for kørestolsrugby, Bernd Best, som finder sted i Köln. Derud over plejer vi at deltage i minimum en udlandsturnering mere om året. Den anden turnering vi satser på at deltage i er Rugbymania i Prag. En turnering vi blev nummer to i 2016. Klubbens bedste resultat i en turnering på det tidspunkt.

Klubben er dobbelt danskmester det seneste tilbage i 2012/2013 sæsonen.

Vil I se andre resultater fra bl.a. udenlandske turneringer, kan I se dem her: Turneringer

Klubben arrangerede vores egen turnering “Egmont Open” i 2014. Efter et par års pause blev turneringen relanceret i 2018. Her opnåede klubben en 2. palds. Et godt resultat, hvor klubben havde en del breddespillere.

Klubben skulle have deltaget i 2020 udgaven, men grundet COVID-19 blev den skubbet til 2021, hvor klubben vil deltage.

Er I interesseret i at høre mere om muligheder for en sponsoraftale med klubben, så skriv på nedenstående mail:

sponsor@aarhusrugby.dk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]